Každá R-evoluce je provázená změnou myšlení – vnitřních přesvědčení a postojů člověka

30. 1. 2014

R-evoluce rozvoje lidí. Jedinečná cesta komplexního rozvoje Vašeho potenciálu.

R-evoluce rozvoje lidí. Jedinečná cesta komplexního rozvoje Vašeho potenciálu.

 

Uvědomujete si, jak se technologie dynamicky vyvíjejí a umožňují dosahovat ve všech oborech velkých pokroků? Podívejte se na video Petra Diamandise na TED.com. Ano, technologie jsou také dostupné a můžeme si je všichni koupit. Jistě jste však zjistili, že bez potřebné kvality lidského potenciálu má využití technologií pouze částečný úspěch.

 

Již desítky let vytváříme programy rozvoje manažerských dovedností. Naší zkušeností však je, že ač manažery odborně připravíme sebelíp, stává se, že vedení projektů stále selhává. Zjistili jsme, že častou příčinou selhání je osobnostní složka člověka. Proto vytváříme ojedinělou koncepci programů osobnostního rozvoje.

 

„Váš úspěch a peníze jsou přímo svázané se správným vnitřním nastavením člověka. Tedy neúspěch není trest, ale důsledek vlastního vnitřního nastavení. Jsem-li správně vnitřně nastaven, mohu si dovolit podstoupit riziko a tím mít zisk o to větší, čím vyšší riziko podstoupím. Ochota ho podstoupit se opět odvíjí od míry sebedůvěry vyvěrající ze správného postoje a rovnováhy mezi myslí, srdcem a tělem.“

 

Víte, co konkrétně potřebujete pro „správné vnitřní nastavení“ u sebe a Vašich lidí pro dosažení úspěchu? Představte si „nové nastavení“ Vašeho lidského potenciálu. Představte si jedinečné celostní řešení rozvoje vašich odborníků a manažerů v propojení zralosti a odbornosti osobnosti. 

 

Pište, volejte